Võidukad krossid Kiviõlis ja Saaremaal

Tervitused Sõbrad!

Loodan, et pühad möödusid mõnusalt. Meil oli töö ja lõbu koos, laupäeval võistlesin Kiviõlis EHKK etapil ning nüüd jaanilaupäeval Saaremaal Jaanikrossil. Mõlemad krossid olid täis pingelisi sõite ja vihma, mõlemal päeval sain tõusta poodiumi kõrgemale astemele.

Kiviõlis algas päev hästi, ajasõidus jäin alla kohalikule ässale Vinogradovile, aga tunne oli hea ja rada meeldis. Siis hakkas aga kõvemini vihma sadama ning rada hakkas raskemaks muutuma. Esimeses sõidus sain stardivõidu ning suurendasin vahet alates esimesest ringist ja võtsin kindla võidu. Teine sõit algas sarnaselt, kuid sõidu lõpus tegin mõne vea ning oleks ka äärepealt kukkumise teinud, rada oli üsna märg ja raske. See lubas Vinogradovi juba lähedale, kuid ikkagist suutsin kohta säilitada. Kolmandas sõidus start oli kehvem ning mul läks rohkem aega, et liidritele sappa saada. Sõidu keskel sain Havamist mööda, kuid Vinogradov oli juba kaugel. Tema sõitis hästi ja ma pigem võtsin rahulikumalt lõpuni, et päeva kokkuvõttes esikoht võtta.

Saaremaal rivaalitsemine jätkus. Hommikul tegi kiireima ringiaja väiksel rajal vanameister Edik Kuusk, teine Vinogradov ja mina kolmas. Päeva teises pooles kostitas meid taas vihm ning rada muutus veidi raskemaks. Esimene sõit olin stardist teine, Vinogradov juhatas ja me jäime Etsiga võitlema. Algul oli veidi sõit kandiline, kuid teises pooles sain hea rütmi sisse ning tulin ka liidrile lähedale, kuid siiski teine koht. Teises sõidus võtsin juhtpositsiooni kohe algul üle ning üsna tihedas andmises ka lõpetasin esimesena, mis andis taas päeva kõrgeima poodiumiastme.

Kuigi tegemist oli väiksemate krossidega, siis ikka on hea meel võita. Kumbki esikoht ei tulnud lihtsalt kätte, pidin kõvasti pingutama ja ka kogu tiim ja tsikkel toimisid hästi :)

Uuel nädalavahetusel Tihemetsas TOP200 etapp ning peale seda taas veidi rahulikum aeg, teen väikese puhkuse.

Seniks parimat,

Ardo #74

Kiviõli EHKK Ardo Kaurit Kiviõli motokross 2015 Ardo Kaurit 74

Saaremaa Jaanikross Kaalma 2015 Ardo Kaurit

25. juuni 2015 |

Comments are closed.