Kiviõli Öökross ja muud tegemised

Jõudu Sõbrad,

Suvi läinud hooga ja juba ongi august käes. Seega ka viimased Eesti meistrivõistluste etapid käeulatuses. Juuli alguses võtsin veidi aja maha, pea kaks nädalat tsiklit ei puutunud ja puhkasin keha ja vaimu. Peale puhkust tegin võtsin osa Sõmerpalu Staadionikrossist, kus kiirus oli päris hea, tunne tsiklil hea, aga vässu tuli raskel rajal peale. Sellega hakkaski uuesti jälle treening, mõtetes 15.augustil toimuv Eestikate etapp Lange krossirajal. Sain päris häid jooksukilomeetreid ja ka tunne tsiklil sai hea. Kaks nädalat tagasi võtsin aga osa kolmapäevakrossist Pärnus, kus sõitu pikalt juhatasin, kui seljast käis valu läbi. Jätsin päeva pooleli ja pidin ka treenigutesse jälle pausi tegema. Käisin ka magnetuuringus, kuid vastust pole veel saanud.
Selg on nüüd vaikselt taastunud ning saan jälle rahulikult trenniga alustada. Laupäeval võtsin osa ka Kiviõli öökrossist. Sõitsin ettevaatlikult ja üle ei pingutanud. Tunne oli okei, olin kõikides sõitudes MMidel osalenud venelase Baranovi ja Vinogradovi järel kolmas. Üritus ise oli vinge ja emotsioon hea!

Nüüd proovin selga treenida ja tervis korras hoida ning samuti ikkagist Eestikateks võimalikult heasse vormi saada.
Nädalavahetusel võtan osa ka TOP200 etapist Narvas.

Seniks parimat,

Ardo #74

Kaurit Kiviõli öökross

7. aug 2015 |

Comments are closed.